Το Δικτατορικό Καθεστώς της Κυβέρνησης και τα ΜΜΕ ασελγούν στους έντρομους πολίτες…

0
30


Κωνσταντίνος Δάρρας

Κωνσταντίνος Δάρρας

Ανεργία, Φτώχεια, Πείνα, Λουκέτα επιχειρήσεων και η Εισπρακτική πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη έρχεται να αποτελειώσει ολοκληρωτικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, τιμωρώντας τους με τα υπέρογκα πρόστιμα που τους επιβάλλουν, μετά τις καταδρομικές επιθέσεις των αρμόδιων κλιμακίων που ψάχνουν εξονυχιστικά, προκειμένου να εντοπίσουν κάποια παρανομία, ώστε να μην φύγουν άπραγοι, είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στην ”Ε” ο Περιφερειάρχης Αττικής, Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνος Δάρρας, ο οποίος έδωσε έμφαση στην προκλητική πολιτική της Κυβέρνησης, όπως την χαρακτήρισε.

Εν το μεταξύ, τόνισε ο κ. Δάρρας, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Σερίφης της Κυβέρνησης Μητσοτάκης, προετοιμάζει με τον δεξιό ψάλτη της εκκλησίας, εισοδηματία φαρμακευτικών εταιρειών, Σωτήριο Τσιόδρα, την επαναφορά της ενημέρωσης από τα τηλεοπτικά μέσα, τα οποία και θα εισπράξουν τα αντίστοιχα συμφωνηθέντα ποσά , όπως θα ορίζει η νέα λίστα του κ. Πέτσα, προκειμένου να διαθέσουν πεντάλεπτο ή δεκάλεπτο χρόνο από το κενό των τηλεοπτικών σκουπιδιών που μας προβάλλουν.

Αναφερόμενος στους ”δημοσιογράφους των αποκαλύψεων”, όπως τους χαρακτήρισε, είπε, ότι προκειμένου να εξασφαλίσουν την θέση τους, ασελγούν πάνω στους έντρομους, μασκοφόρους πολίτες, χρησιμοποιώντας κάποιους απ’ αυτούς, ως κομπάρσους για να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο covid 19 είναι πανδημία και απαιτείται άμεσος εμβολιασμός…και πρόσθεσε…

Το περιστατικό της Κοζάνης με τον έξαλλο άνδρα που εισέβαλε στην εφορία με τσεκούρι, δείχνει την οργή και αγανάκτηση των πολιτών, που φιμώνεται από την πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση. Κατακριτέα φαινόμενα που δυστυχώς θα αυξηθούν σε περίπτωση που οι προκλητικοί εκπρόσωποι της Κυβέρνησης συνεχίσουν να ακολουθούν το μοντέλο του αυταρχισμού και δικτατορικού καθεστώτος. Μέσα σε όλα αυτά, είπε, έρχεται και ο νέος πτωχευτικός κώδικας που θα ξεκληρίσει οικογένειες, θα γεννήσει νέες αυτοκτονίες, θα αυξήσει την εγκληματικότητα και θα δούμε λεηλασίες σε καταστήματα τροφίμων, που τα ΜΜΕ θα παρουσιάζουν ως εγκληματικές ενέργειες κακόβουλων ακροδεξιών ή ακροαριστερών μπαχαλάκιδων.

Κλείνοντας ο κ. Δάρρας, ανέφερε ότι η εμπορευσιμότητα που επικρατεί στα τηλεοπτικά μέσα παραπληροφόρησης, γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, που απευθύνεται στο παμφάγο κοινό που δεν διαμαρτύρεται και αποδέχεται την διάβρωση της κοινωνίας, επιβραβεύοντας τους κυνικούς παρουσιαστές, με την τηλεθέαση που τους παρέχουν.

Η απειλεί της επανάληψης ενός νέου lockdown δείχνει τον υποβιβασμό της ανθρώπινης οντότητας και την στέρηση της ελευθερίας του ανθρώπου, ενεργώντας τυχοδιωκτικά στον φοβισμένο Ελληνικό λαό. Είναι θλιβερό και επικίνδυνο για το επίπεδο της κοινωνίας μας, όταν η αγανάκτηση, δεν μετατρέπεται σε αφύπνιση και παραμένει αδρανείς, είπε καταλήγοντας.

The post Το Δικτατορικό Καθεστώς της Κυβέρνησης και τα ΜΜΕ ασελγούν στους έντρομους πολίτες… appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Source link